Switch Box in House / Naf Architect & Design

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/319638/switch-box-in-house-naf-architect-design Clipboard Photographs:  Toshiyuki Yano+ 15 Share Switch Box in House / Naf Architect & DesignSave this projectSaveSwitch Box in House / Naf Architect & DesignSave this picture!© Toshiyuki YanoHouses•Suginami, Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/319638/switch-box-in-house-naf-architect-design Clipboard CopyAbout this officeNaf Architect & DesignOfficeFollowProductWood#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesDabasSuginamiWoodHouses3D ModelingJapanPublished on January 23, 2013Cite: “Switch Box in House / Naf Architect & Design” 23 Jan 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceVinyl Walls3MVinyl Finish – DI-NOC™ SandShowerhansgroheShowers – Raindance SelectWoodEGGERTimberSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – Bre-ClassMetallicsTrimoMetal Panels for Roofs – Trimoterm SNVLightsLouis PoulsenOutdoor Lighting – Flindt PlazaStonesMikado QuartzQuartz Slab – MarbleWoodStructureCraftEngineering – Long-Span StructuresWoodBlumer LehmannAssembly and Logistics of Wood ProjectsHandlesKarcher DesignDoor Handle Madeira ER45Chairs / Benches / CouchesArperModular Sofa – LoopMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?住宅的调节箱/Naf Architect&Design是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream CopySave this picture!© Toshiyuki YanoRecommended ProductsDoorsLonghiDoor – HeadlineMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemWindowsSolarluxSliding Window – CeroText description provided by the architects. This is a total interior renovation project of an existing house, installing a box made of deck lumber in the middle of the house. Save this picture!© Toshiyuki YanoThe existing house is 17 year-old, two-story, 4-bedroom wooden structure on top of semi-underground garage. It could serve as home, but we could not see how and for whom the room layout was made. Save this picture!© Toshiyuki YanoNew owner of the house is a family of three; a couple with a child. Installed in the center of the house is a hall-like space made by a large box which gives a doorway to chiropractic clinic run by the wife, to the bedroom of the couple, to the entrance of the house, to living and dining room upstairs, and to karaoke room in basement. As rooms of various purposes were relocated in the existing house, the composition of the house became more like that of a complex facility. The box-like space which brings together traffic lines and connects each room is, in a sense, switch box of traffic lines. Save this picture!© Toshiyuki YanoThe box is made of deck lumber, whose top side has large interspace between lumber and let sunlight pour downstairs. On the sides of the box are smaller interspaces to avoid the gaze but large enough to let through the voices. It allows loose spatial continuity from the second floor to the basement and at the same time, interspaces are adjusted to keep privacy when there are guests. In the living-dining room on the second floor, the top of the box comes up to the height of a counter suitable for housework. High side windows on the sloped ceiling take in ample sunshine and the top of the box can be used as sunroom. Hooks can be placed between the deck lumber to hang pictures, hangers or foliage plants anywhere we like. There is almost no exterior space for garden within the premises, and it was our challenge to introduce various living scenes indoors by using the box. Save this picture!© Toshiyuki YanoThe existing house before the renovation was one of many typical houses in the real estate market. In this renovation, we made Karaoke room in the basement, taking advantage of the sound insulation properties of concrete foundation. We see possibilities in creating new living environment by taking advantage of such properties. Save this picture!SectionProject gallerySee allShow lessNAAS Springs – FFA Proposal / Hapsitus ArchitectsArticlesUniversity of Southern Denmark Student Housing Winning Proposal / C.F. Møller Archit…Articles Share “COPY” Japan ArchDaily Projectscenter_img Photographs “COPY” 2012 Houses Year:  Area:  127 m² Year Completion year of this architecture project Architects: Naf Architect & Design Area Area of this architecture project Switch Box in House / Naf Architect & Designlast_img